Banqueting medewerker


in Gent / Ghent Are we looking for a Banqueting medewerker

Banqueting medewerker – Pillows Grand Hotel Reylof

Ben jij de gastgerichte hospitality professional met passie voor luxe? Heb jij oprechte aandacht voor het welzijn van gasten? Overstijg jij de verwachtingen voor een oprechte glimlach van tevreden gasten?

Pillows Grand Hotel Reylof
Wij geloven dat de reizigers van vandaag en morgen een gepersonaliseerde ervaring op het gebied van hun hotelovernachting waarderen. Een persoonlijke benadering in een elegant en middelgroot uniek hotel. Dat is waarom wij Pillows Hotels hebben opgericht. Voor ons is er niets belangrijker dan het comfort en het welzijn van de mensen die we tot dienst zijn; onze gasten, onze stakeholders en natuurlijk jij, onze medewerker.

We bieden onze gasten altijd een uitstekende en professionele service.

 

Jouw rol
Als Banqueting medewerker ben je medeverantwoordelijk voor het faciliteren van een vlekkeloos verblijf voor onze gasten in onze multifunctionele salons. Of het nu gaat om een business lunch, een vergadering of een galadiner; jij zorgt steeds voor een unieke ervaring afgestemd op de doelstelling van het evenement. En dit terwijl je steeds op zoek bent naar manieren om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Je begrijpt servicesignalen en je kunt hierop acteren, bovendien bezit je een creatief oplossend vermogen met een ‘sense of urgency’.

Wie ben jij?
Ben je een gastgerichte hospitality professional met een passie voor luxe? Heb je oprechte aandacht voor het welzijn van gasten? Overstijg je de verwachtingen in ruil voor een oprechte glimlach van tevreden gasten?

Check jouw profiel;

  • Ervaring in een vergelijkbare functie
  • Grote belangstelling in het blijven groeien in jouw rol als gastheer/dame en het bieden van luxe-ervaringen.
  • In staat om zelfstandig te werken met een positieve instelling.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Engels en Nederlands

Wat wij bieden
Je ontvangt een competitief salaris met diverse voordelen en een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels in onze portefeuille. Gezien onze ambities, zullen er mogelijkheden voor groei zijn binnen onze organisatie. Je werktijden worden afgestemd op het business profiel van de afdeling.

Voor al onze medewerkers voorzien wij een hospitalisatieverzekering.

 

Interesse?
Solliciteer via de link en wij zullen je zo spoedig mogelijk feedback geven en hopen natuurlijk dat we samen met jou onze ambities kunnen realiseren.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

 

Working at Pillows Hotels

Working at Pillows Hotels means enjoying your work. Together we work on your ambitions, because our employees make the difference! In addition, we offer a competitive salary, a discount on various insurance policies with Centraal Beheer Achmea and an attractive discount for all the hotels within the collection.

Contact details

Pillows Hotels Orteliuslaan 21
3528 BA Utrecht
The Netherlands
recruitment@ihmg.eu